♠ Telenovelas,Paris Hilton, Notícias,

latíno celebs

Hlasovanie!!!- Couple Year

Září 2010

Novinky 28.09

27. září 2010 v 18:47 | Chiqui |  Aktuality
images
Paola Rey podľa najnovších správ nenatáča žiadnu novú telenovelu, tak si myslím a určite nielen ja že sa s Juanom Carlosom Vargasom pokúšajú o bábätko.Veľa Śťastia Paolita
Grettel Valdez a Sebastian Zurita spolu chodia. Paparazzi ich nachytali na romantickej večeri kde sa bozkávalim obímali a hladili v Mexiku. Sebastian je o 11 rokov mladší ako Grettel.
Fernando Colunga,hrá v úspešnej telenovele Soy tu dueña, podla časopisu Quién patrí medzi 12 najviac sexi mužov.
Roxana Diaz odišla do Miami, aby sa po konci spoločnosti RCTV mohla účastnit catingov do telenoviel spoločností Venevision, Telemundo a Univision

Nové Fotky :

Anahí

27. září 2010 v 18:44 | Chiqui
Anahi Giovanna Puente Portillo, ktorá sa narodila 14. mája 1983 je speváčka, skladateľka, módna návrhárka, obchodníčka a mexická herečka. Jej najväčšia práca bola v televíznom seriáli Rebelde hrala postavu Mia Colucci. Vyrobela viac než 200 televíznych reklám za jeho celú kariéru, a taktiež bola v sitcome, s RBD.Anahi vydala 4abumi dvamilióny predaných kópií. v sučastnosti propaguje svoje cd mi delirio.
Nové Fotky :

Paris Hilton nechcú v Japonsku !

23. září 2010 v 10:20 | Chiqui |  Paris Hilton
Nepríjemné prekvapenie zažila v Japonsku Paris Hilton, keď ju policajti zadržali na letisku v Tokiu.Paaris si chcela v Japonsku vybaviť obchodné záležitosti, ale príslušníci bezpečnostných síl jej nepovolili vstup na územie ďalekovýchodnej ostrovnej krajiny, pretože ju v USA odsúdili za prechovávanie kokaínu.Mohla sa až do objasnenia záležitosti ubytovať v jednom z tokijských hotelov.Paris Hilton v pondelok priznala na súde v USA vinu v prípade prechovávania kokaínu. Paris pokutu vo výške 2000 dolárov a odslúži 200 hodín verejnoprospešných prác.Paris súd v Las Vegas zároveň vymeral ročný podmienečný trest. Prokurátor ju varoval, že za akékoľvek porušenie podmienky pôjde na rok

***CUIDADO CON EL ANGÉL***

23. září 2010 v 10:17 | Chiqui
HRAJÍ:
Patricio Velarde - Ricardo Blume
Isabela Rojas - Rocío Banquells
Beatriz - Ana Isabel Torre

Preklad: Nespútaný anjel
Zem výroby: Mexiko
Rok výroby: 2008
Produkcia: Televisa
Počet dielov: 194
Informácia: Jedna z najúspešnejších telenoviel psoločnosti Televisa
O Čom: Marichuy vyrastá v syrotinci, ktorú má na starosti otec Anselmo. Jej matkou je Cecilia, žena z ťažkým osudom, ktorú rodina jej manžela Patricia, nikdy neprijala. Jej matka sa stane zatŕpknutou ženou, ktorá svoju materinskú lásku rozdáva vďaka charite.Marichuy stretáva muža svojich snov Juana Miguela, ktorý...

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Nespútaný anjel
http://spb.fotolog.com/photo/59/13/118/dyc_mi_trauma/1212179337_f.jpg

Novinky 20.09

20. září 2010 v 19:56 | Chiqui |  Aktuality
chiqui
Chiquinquirá Delgado má účinkovať v novej tanečnej show Mirá quién baila spoločnosti Univisión.
Pablo Montero momentálne prežíva veľmi ťažké chvíľe, zomrel mu totiž jeho brat Oliver Hernández.Oliver stratil kontrolu nad autom na diaľnici Torreón - San Pedro a narazil do stromu!
Juán Alfonso Baptista si zahrá v telenovele La Teacher, bude to záporná postava!
Norkys Batista by sa po Daniele Alvarado mala stať tvárou spoločnosti Venevision. Píše sa o jej novej roli v pripravovanej telenovele

Nové Fotky :

Nová Telenovela :

Carla Peterson

20. září 2010 v 19:48 | Chiqui
Narodila sa 6.4 1974.
Miesto narodenia: Cordoba,Argentína.
Znamenie:baran
Povolanie:herečka
Záľuba:tanec.
-Carla Peterson je hlavne známa ako Conztanza z tele novely Si môj život kde si zahrala po boku herca Facundo Arana. Hrala aj v seriáli Lalola ktorý je tiež známy ako argentínsky seriál a bol natočený v roku 2007.

Filmografia :
* Dance Party - 1992
* Princesa - 1993
* Quereme - 1993
* Aprender a volar - 1994
* Montaña Rusa - 1994, 1995
* La nena - 1996
* Naranja y media - 1997
* Te quiero, te quiero - 1998
* Verano del 98 - 1998
* EnAmorArte - 2001
* Son amores - 2002, 2003
* La niñera - 2004
* Pensionados - 2004
* Amarte así - 2005
* Sos mi vida - 2006
* Lalola - 2007

Nové Fotky:

























http://c.wrzuta.pl/wi14190/3fa8d5e9002956d346aa00d6/0/carla%20peterson-constansa%20insua

***ALGUIEN TE MIRA***

20. září 2010 v 19:25 | Chiqui
HRAJÚ:
Rafael Amaya - Julian García
Angélica Celaya - Eva Zanetti
David Chocarro - Benjamín
Rodrigo de la Rosa - Pedro Pablo
Geraldine Bazan - Tatiana Wood
Carlos Garín - Angel
Evelin Santos - Luisa Carvajal


Preklad: Niekto ťa sleduje
Zem výroby: Columbia, USA
Rok výroby: 2010
Produkcia: Telemundo
http://www.dodaj.rs/f/1k/BY/4cPQ9wvA/atm2.jpg

Paris Hilton na Maui 12.09

14. září 2010 v 22:24 | Chiqui |  Paris Hilton
V nedeľu Paris vyšla so svojím priateľom Cy Waitsnom na Maui pláž...nádhera...
gg
gg
gg

Paris na slnečnom hawai 8.09.2010

11. září 2010 v 16:22 | Chiqui |  Paris Hilton
Paris Hilton so svojím novým priateľom Cyom Waitsom si užívala nákupy na slnečnom Havaji.Dnes si užívajú zaľúbenosť a cestujú po dovolenkách. Paris mala na sebe oblečené farebné dlhé šaty, v ktorých predviedla obrovský výstrih. Vôbec nevadí, že nedisponuje veľkým poprsím, aj menšie prsia môžu byť predsa sexy.
ggddhhgg
Paris-and-Cy-enjoying-break-in-Hawai7.jpg
fggfhgfghfghgh

Nový videoklip v ružových plavkách je na svete !

11. září 2010 v 8:52 | Chiqui |  Videa
Nový videoklip v ružových plavkách je na svete a ja vám ho tu prihášam.Ešte má k nemu vzniknúť pesnička ktorú sama paris má nspievať